Skip to main content

High performing teams in Zeeland

Droom jij van high performing teams binnen jouw bedrijf? En wordt er vaak gepraat over teambuilding, het gebrek daaraan of de manier waarop samenwerkingen zouden moeten verlopen? In veel gevallen blijft het slechts bij praten hierover. In de praktijk is er vaak geen verandering merkbaar. Daarom biedt BlueSkyBehaviour uitkomst! Al meer dan twintig jaar bieden wij professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor high performing teams, zoals het management van een bedrijf. Wij bieden het ideale programma voor een high performance teamtraining. Dit programma laat high performing teams werken aan een waarneembare transitie van know-how naar show-how.

Het programmavoorbeeld van onze high performance teamcoaching

De high performance teamtraining bij ons in Ouddorp, op de grens van Zuid Holland en Zeeland, start met een inventarisatie van de kwaliteiten van het team middels de Appreciative Inquiry-methode. Wat gaat er tot nu allemaal goed en hoe komt dat? Vervolgens kijken we naar de wens om het team nog beter te laten samenwerken door middel van teambuilding. Hoe denkt iedereen daar individueel over? Hoe ziet die verbetering eruit en hoe ervaar je dat gevoelsmatig? Tot slot wordt er gekeken welke positieve en negatieve gevolgen er zijn voor het gehele team.

De kracht van samenwerken en teambuilding op een zeiljacht

Na de inventarisatie en een korte lunch gaan we meteen het water op met een van onze zeiljachten. Dit is hét moment om iedereen de kans te geven om de plek in te nemen van waaruit hij of zij een optimale bijdrage aan het teamresultaat kan leveren. Zo wordt de transitie van know-how naar show-how meteen zichtbaar. Het resultaat van high performance teamcoaching zijn high performing teams die meer waardering hebben voor wat er goed gaat en beter zien welke kansen er liggen om de kwaliteiten verder uit te bouwen. Daarnaast ervaren de deelnemers hoe teambuilding en gestroomlijnd samenwerken binnen het team eruit ziet én hoe dat aanvoelt.

High performance teamtraining met een echt wedstrijdjacht

Wil je met een of meerdere high performing teams varen met het neusje van de zalm als het gaat om zeiljachten? Een high-performing professioneel wedstrijdjacht valt dan zeker in de smaak. Ook kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van het BlueSkyBehaviour zeiljacht zelf: de IKIGAI. Ben je benieuwd welk zeiljacht het meest geschikt is voor jouw gewenste high performance teamcoaching? Laat je dan adviseren over de verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het Scrum & Operational Excellence-programma!

Alles is mogelijk!

Een high performance teamtraining op maat

Zoals bij alle andere high performance coaching op deze website is bovenstaand programma slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Alles kan op maat gemaakt worden. Onze coaching is niet alleen mogelijk voor high performing teams, maar ook voor gehele organisaties of individuele medewerkers. Als je zelf al een duidelijk beeld hebt hoe je (met jouw team) op het water aan de slag wilt, met welke specifieke doelen en voor hoeveel dagen, neem dan zeker contact op. We zijn benieuwd naar jouw ideeën, zodat we samen een bijzonder programma kunnen realiseren! Mail naar info@blueskybehaviour.com of bel naar 06-22521187.