• High performance team

Een halve dag aan wal en een halve dag zeilen

Er wordt vaak gepraat over samenwerking, het gebrek ervan of de manieren waarop de samenwerking zou moeten verlopen. En vaak blijft het bij praten en is er in de praktijk niets van merkbaar. Dan is dit het ideale programma om het team te laten te werken aan een waarneembare transitie van know-how naar show-how.

Programmavoorbeeld

De dag start met een inventarisatie van de kwaliteiten van het team middels de Appreciative Inquiry methode. Wat gaat er tot nu allemaal goed en hoe komt dat? Vervolgens kijken we naar de wens om het team nog beter te laten samenwerken. Hoe denkt iedereen daar individueel over? Hoe ziet die verbetering eruit en hoe ervaar je dat gevoelsmatig? Wat zijn de positieve gevolgen voor het gehele team? Zijn er ook negatieve gevolgen?

Na de inventarisatie en een korte lunch gaan we meteen het water op met het BlueSkyBehaviour zeiljacht of dat van Team Brunel. Hét moment om iedereen de kans te geven om de plek in te nemen van waaruit hij of zij een optimale bijdrage aan het teamresultaat kan leveren. Zo wordt de transitie van know-how naar show-how meteen zichtbaar. Het resultaat is een team dat meer waardering heeft voor wat er goed gaat en beter ziet welke kansen er liggen om de kwaliteiten verder uit te bouwen. Daarnaast ervaren de deelnemers hoe een gestroomlijnde samenwerking binnen het team eruit ziet en hoe dat aanvoelt.

Varen met Team Brunel

Wil je varen met het neusje van de zalm als het gaat om zeiljachten? Het zeiljacht van Team Brunel valt dan zeker in de smaak. Ook kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van het BlueSkyBehaviour zeiljacht zelf: de IKIGAI.

Alles is mogelijk!

Alles op maat

Zoals bij alle andere programma’s op deze website is dit slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Alles wordt op maat gemaakt. Als je zelf al een duidelijk beeld hebt hoe je met jouw team aan de slag wilt, met welke specifieke doelen, voor één of zelfs voor meerdere dagen, neem dan zeker contact op. We horen graag wat jouw ideeën zijn, dan kunnen we samen een bijzonder programma realiseren. Op het water of op het land!

De training bij Blue Sky Behaviour was een unieke en vooral een waardevolle leerervaring voor mij en voor het gehele team.

Ook benieuwd naar wat BlueSkyBehaviour voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!

Executive Training & Coaching

Adres


Burg. Romeijnstraat 10

4305 AD Ouwerkerk

info@blueskybehaviour.com

06-22521187

Social