Skip to main content

Werkvormen

De leukste werkvormen voor teambuilding

Wij bieden verschillende werkvormen waarin teambuilding centraal staat. Het doel van BlueSkyBehaviour is om door middel van bewegen in de buitenlucht gezamenlijke doelen te behalen. Of deze doelen nu betrekking hebben op communicatie, vertrouwen, samenwerken, groepsdynamiek of efficiëntie. Bij al onze werkvormen komt teambuilding op verschillende vlakken naar voren. Wil jij meer met jouw team bereiken? Ontdek dan onze verschillende werkvormen waarbij teambuilding naar een hoger niveau getild wordt!

De leukste werkvormen voor teambuilding

Ons grootste aanbod van teambuildingactiviteiten bestaat uit programma’s waarbij zeilen centraal staat. Door middel van deze uitdagende sport komen er verschillende vormen van samenwerking aan bod én wordt er tegelijkertijd ingespeeld op de doelen die je als team wilt behalen. Soms is zeilen echter niet de beste keuze. Het weer staat het niet toe of er zijn deelnemers die niet goed tegen varen kunnen. Niet getreurd! Bij BlueSkyBehaviour hebben we twintig jaar ervaring met de meest uiteenlopende werkvormen voor teambuilding. Van paardencoaching en een low ropes course tot hiking en aikido.

Geef jouw wensen door voor een programma op maat

Met een coach werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingen is slechts een voorbeeld van onze mogelijkheden. Heb je zelf al een idee op het gebied van coaching? Weet je aan welke doelen je wilt werken en hoeveel dagen je aan jouw persoonlijke ontwikkeling wilt werken samen met een coach die alles uit je naar boven haalt? Wij maken graag een programma op maat! Geef jouw ideeën door en we creëren samen een onvergetelijk programma. Heb je nog geen idee? Dan informeren wij je graag over de verschillende mogelijkheden! Mail naar info@blueskybehaviour.com of bel naar 06-22521187.

Iets anders dan zeilen: een greep uit onze andere werkvormen voor teambuilding

Ben je benieuwd naar onze andere werkvormen, indoor of outdoor, waarbij teambuilding aan bod komt? Wij organiseren graag een van de volgende bijzondere en effectieve teambuildingactiviteiten voor jouw bedrijf:

Paardencoaching

Paarden zijn wonderlijke wezens. Als prooidier bestaan ze al vele malen langer dan wij mensen en dat is best bijzonder. Dan moeten ze wel iets speciaals hebben; en dat is hun intuïtie! Paarden spiegelen jouw gedrag op gevoelsniveau. Dit is een hele bijzondere ervaring; je weet niet wat je meemaakt. Paarden laten je zien en voelen wat je nog te bieden hebt als manager, als leider of gewoon als mens. Wij zetten deze tactiek al meer dan tien jaar met veel succes in voor persoonlijke coaching en teamtrainingen.

Low ropes course in het bos

Hoe kom je van A naar B op een veilige en efficiënte manier? Dat is hier de uitdaging en dat kan maar op één manier: samenwerken! Een low ropes course is ideaal voor teams die willen ervaren wat de kracht van samenwerken is. Er is ook een high ropes course en dat is natuurlijk ook gaaf, maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat de activiteit significant bijdraagt aan het te behalen leerrendement én bij een low ropes course is dat altijd een volle ‘JA’!

Hiking

Bij hiking gaan we echt op expeditie. We kiezen een doel en dan volgt de weg. Onderweg voeren we met elkaar diepgaande gesprekken en daarnaast doen we allerlei oefeningen die op maat ontworpen zijn om een optimaal leerrendement te halen. Bij hiking draait het niet zozeer om de actie. Het draait om de diepgang en het inzicht dat je als team bereikt!

Aikido

Deze werkvorm zetten we vaak in bij teams die de kunst van het clashen nog niet onder de knie hebben. Samen met een stuk theoretische onderbouwing en verbale oefening leren de deelnemers hoe ze om kunnen gaan met agressie, kritische feedback, een conflict, meningsverschil of persoonlijke aanval. Het kan moeilijk zijn om dit een plek te geven. Door middel van Aikido probeer je in harmonie te komen met ‘Ki’ ofwel levensenergie. Het doel is om een aanval te neutraliseren in plaats van het aangaan van een confrontatie. Dit resulteert uiteindelijk in een verbeterde onderlinge relatie.

Indoor teambuilding in combinatie met een wandeling

Heb je interesse in een indoor werkvorm in combinatie met een heerlijke wandeling tussendoor? Ondanks dat onze voorkeur ligt bij outdoor coaching, kunnen wij ook met ‘zaaltjes’ prima overweg. Met ruim honderd werkvormen en tools organiseren wij een veelzijdige teambuildingactiviteit waarmee we een mooi resultaat boeken. Wat dacht je van onze befaamde ‘galerie’ of onze speciale ‘hot-seat’ methode? Deze is inmiddels door meerdere van onze klanten dagelijks in gebruik! Tijdens deze indoor teambuildingactiviteit gaan we uiteraard even naar buiten voor bijvoorbeeld een verfrissende wandeling.

Social Responsibility Activities

Wil je als team aan de slag gaan voor een goed doel? Hier hebben wij goede ervaringen mee. Wij organiseren graag een activiteit waarbij je als team aan de slag gaat voor een goed doel. Naast het steunen van een goed doel, leer je zelf ook veel van deze bijzondere activiteit. Zo hebben we bijvoorbeeld een training klantvriendelijkheid gegeven bij een Thomashuys en een innovatieprogramma gedraaid bij de stichting Why Not?! Kortom, een win-winsituatie!