• Behaal meer succes dankzij business coaching

Wanneer je het succes van jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, kan business coaching en training uitkomst bieden. Je hebt een bedrijf dat goed loopt, weet precies wat er speelt in jouw business en hebt alles goed op orde. Je voelt dat het mogelijk is om meer succes te behalen, maar je vraagt je af hoe. Hier helpen wij je graag bij! We organiseren teamcoaching speciaal voor bedrijven, waarbij organisatorische coaching voorop staat. De enthousiaste coaches van BlueSkyBehaviour organiseren graag een uitdagende teamtraining!

Wil je organisatorische doelen behalen met business coaching?

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf, door samen een teamtraining te volgen, de gewenste organisatorische doelen behaald. Ben je op zoek naar een unieke vorm van business coaching? Kies dan voor BlueSkyBehaviour! Wij onderscheiden ons van standaard teamtraining en -coaching doordat al onze activiteiten in de buitenlucht plaatsvinden. Wij organiseren namelijk business coaching op zeiljachten. Een zeiljacht is immers dé plek waar samenwerking een must is. Tijdens deze confronterende en leerzame teamcoaching op het water gaan we dieper in op de kwaliteiten van het team, bijvoorbeeld door middel van de Appreciative Inquiry-methode. Naast de kwaliteiten gaan we ook in op de verbeterpunten en kijken we naar kansen. En dit alles op een van onze prachtige zeiljachten!

Varen met Team Brunel

Wil je varen met een prachtige zeiljacht? Ga dan aan boord van de zeiljacht van Team Brunel! Wil je liever varen met een sportieve boot zoals de J70 zeiljacht? Ontdek onze verschillende zeiljachten en plan jouw ideale teamtraining!

Business coaching op maat

Wij bieden verschillende vormen aan van teamcoaching voor bedrijven. Afhankelijk van de doelen van jouw team en de tijd die je wilt besteden op een van onze zeiljachten, bieden wij business coaching op maat. Heb je zelf al ideeën? Geef deze dan gerust door! Vul ons contactformulier in of bel naar 06-22521187 en wij zorgen ervoor dat jouw team, door middel van uitdagende teamcoaching, organisatorische doelen behaald! 

Zeer ervaren executive coach

Kies voor een programma op maat

High performance teamcoaching

Neem contact op!

Varen met Team Brunel

Wil je varen met een prachtige zeiljacht? Ga dan aan boord van de zeiljacht van Team Brunel! Wil je liever varen met een sportieve boot zoals de J70 zeiljacht? Ontdek onze verschillende zeiljachten en plan jouw ideale teamtraining!

Teambuilding voor bedrijven op maat

Wij bieden verschillende teambuildingprogramma’s voor bedrijven. Afhankelijk van de doelen van jouw team en de tijd die je wilt besteden op een van onze zeiljachten, bieden wij een teambuildingprogramma op maat. Heb je zelf al ideeën? Geef deze dan gerust door! Vul ons contactformulier in of bel naar 06-22521187 en wij organiseren een succesvol teambuildingprogramma!

De training bij Blue Sky Behaviour was een unieke en vooral een waardevolle leerervaring voor mij en voor het gehele team.

Ook benieuwd naar wat BlueSkyBehaviour voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!

Executive Training & Coaching

Adres


Burg. Romeijnstraat 10

4305 AD Ouwerkerk

info@blueskybehaviour.com

06-22521187

algemene voorwaarden

Social