Skip to main content
  • Organisatie advies in barre tijden

    Met wie praat jij eigenlijk helemaal vrij over jouw business?

    Heb jij een doorgewinterde organisatiecoach die je juist nu bijstaat met volledig onafhankelijk advies?

Sparren met een doorgewinterde organisatiecoach over jouw business

Natuurlijk heb je een netwerk om je heen bij wie je terecht kunt voor zakelijke vragen. Maar kun je bij hen ook kwetsbaar zijn? En leg je daar ook je onzekerheden over de toekomst op tafel? En zijn zij wel volledig onafhankelijk op hebben ze toch altijd wel een belang?

Voorbeeld

Je ziet jouw omzet terug lopen. Als het zo door gaat heb je eigenlijk teveel personeel in dienst. Je liquiditeitspositie begint te dalen. Je voorraad is aan de hoge kant. Je hebt een goede relatie met de bank en met jouw eigen leveranciers en praat met ze over jouw opties. Maar mag je van hen een volledig onafhankelijk advies verwachten? 

Stel je speelt met de gedachten om de boel te verkopen. Eindelijk rust in je kop, dat zou lekker zijn. Maar aan de andere kant: never waste a good crisis! Dit kan ook het moment zijn om juist door te investeren en die gedroomde groei te pakken. Nog 1 keer knallen. Je wikt en je weegt en merkt dat je behoefte hebt aan een onafhankelijke doorgewinterde coach die je helpt de zaken op een rijtje te zetten en tot een goede afweging te komen. Hart en hoofd bij elkaar. Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Varen met de IKIGAI

Wil je afstand houden volgens de RIVM maatregelen en toch je organisatieadviseur dichtbij je hebben? Vaar dan samen met mij een dag op onze BV boot IKIGAI genaamd. Met voldoende afstand op dit 15 meter jacht kunnen we prima een dag sparren over al jouw vragen. Je zult merken dat je met een opgeruimd hoofd en een goed gevoel weer naar huis rijdt.

Natuurlijk sparren is mogelijk!

Alles op maat

Zoals bij alle andere programma’s op deze website is dit slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Alles wordt op maat gemaakt. Als je zelf al een duidelijk beeld hebt hoe je met jouw team op het water aan de slag wilt, met welke specifieke doelen, voor één of zelfs voor meerdere dagen, neem dan zeker contact op. We horen graag wat jouw ideeën zijn, dan kunnen we samen een bijzonder programma realiseren.