Skip to main content

Serious Fun: de ultieme team challenge

De echte teamuitdaging opzoeken met channel crossing

Voor het team dat er sámen voor gaat! Hier worden ieders talenten optimaal uitgedaagd en benut. Tijdens dit programma kan het er af en toe er stevig aan toe gaan, maar juist tijdens de lastige momenten komt het aan op onvoorwaardelijk vertrouwen en onvervalste samenwerkingen.

Programmavoorbeeld

De dag start met een duidelijke briefing: hoe varen we veilig en optimaal? Wat verwachten we aan teamwork te zien? Daarna gaan we het water op . Daar laten we het team eerst in de juiste state of mind komen: Vertrouwen we elkaar? Weten we de juiste balans te vinden tussen comfort en resultaat? Hebben we een Plan B? Persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling gaan tijdens dit programma hand in hand.

Het beoogde doel is om het kanaal over te steken tot aan Engeland. Waar het echter om draait is de reis ernaartoe. Het is een uitdaging: met z’n allen op een kleine ruimte, eenvoudige maaltijden, wachtlopen en navigeren in het donker. Een team dat hier tegen kan is een Topteam!

De leerdoelen van het team worden tijdens de tocht continu vertaald naar concrete opdrachten. Het resultaat? Een team waarbij de teamleden hebben geleerd wat hun positie is binnen het team en welke state of mind nodig is om de gestelde resultaten ook daadwerkelijk te realiseren.

Varen met een high-performing wedstrijdjacht

Wil je varen met het neusje van de zalm als het gaat om zeiljachten? Een high-performing wedstrijdjacht valt dan zeker in de smaak. Ook kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van het BlueSkyBehaviour zeiljacht zelf: de IKIGAI.

Alles is mogelijk!

Alles op maat

Zoals bij alle andere programma’s op deze website is dit slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Alles wordt op maat gemaakt. Als je zelf al een duidelijk beeld hebt hoe je met jouw team aan de slag wilt, met welke specifieke doelen, voor één of zelfs voor meerdere dagen, neem dan zeker contact op. We horen graag wat jouw ideeën zijn, dan kunnen we samen een bijzonder programma realiseren. Op het water of op het land!