• Zeilen

    Samenwerken in een team te Zeeland

Ben je op zoek naar een unieke activiteit waarbij samenwerken in een team centraal staat? En klinkt zeilen daarbij als muziek in de oren? Dan organiseren wij graag een buitengewoon bijzondere teamtraining voor jouw bedrijf waar zeilen op een van onze prachtige jachten een onderdeel van is! Zeilen kan je niet alleen doen en daarom leent zeilen zich perfect voor een teambuildingactiviteit. Met meer dan twintig jaar ervaring richten wij ons met passie op business coaching op zowel persoonlijk als organisatorisch vlak!

Samenwerken in een team is een must bij het zeilen in Ouwerkerk te Zeeland

Wil jij met jouw team actief samenwerken om een schip goed te laten zeilen? Ontdek dan onze verschillende unieke zeilprogramma’s waarbij samenwerken in een team, uitdaging en plezier op het water centraal staan. De volgende programma’s zijn perfect voor teambuilding:

Tijdens een van bovenstaande programma’s staat niet alleen zeilen centraal, maar wordt er ook diep ingegaan op de kwaliteiten en knelpunten van jouw team. Een of meerdere van onze professionele coaches, trainers of consultants kijkt hoe jullie nog optimaler als team kunnen presteren. Hierbij kijken ze hoe kwaliteiten beter ingezet kunnen worden, knelpunten opgelost kunnen worden én hoe er ingespeeld kan worden op kansen.

Laat je informeren over onze teambuildingactiviteiten

Ben je benieuwd naar een van onze programma’s of heb je interesse in een van onze outdoor activiteiten waarbij samenwerken in een team centraal staat? Bel dan gerust naar 06-22521187 of vul het contactformulier in. Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten. Wij organiseren graag een teamtraining op maat!

Zeer ervaren executive coach

Kies voor een programma op maat

High performance teamcoaching

Neem contact op!

Varen met Team Brunel

Wil je varen met een prachtige zeiljacht? Ga dan aan boord van de zeiljacht van Team Brunel! Wil je liever varen met een sportieve boot zoals de J70 zeiljacht? Ontdek onze verschillende zeiljachten en plan jouw ideale teamtraining!

Teambuilding voor bedrijven op maat

Wij bieden verschillende teambuildingprogramma’s voor bedrijven. Afhankelijk van de doelen van jouw team en de tijd die je wilt besteden op een van onze zeiljachten, bieden wij een teambuildingprogramma op maat. Heb je zelf al ideeën? Geef deze dan gerust door! Vul ons contactformulier in of bel naar 06-22521187 en wij organiseren een succesvol teambuildingprogramma!

De training bij Blue Sky Behaviour was een unieke en vooral een waardevolle leerervaring voor mij en voor het gehele team.

Ook benieuwd naar wat BlueSkyBehaviour voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!

Nieuwsbrief ontvangen?

Executive Training & Coaching

Adres


Social