Skip to main content
  • Coaching 1 op 1

Het succes van persoonlijke coaching in Zeeland

Persoonlijke coaching en counseling bestaan er in vele vormen. Coaching hoeft echter niet altijd in een zaaltje plaats te vinden. Onze ervaring is dat de beste gesprekken in de buitenlucht plaatsvinden. Daarom richten wij ons met meer dan twintig jaar ervaring op uitdagende trainingen. Het bijzondere aspect van deze trainingen is dat deze plaatsvinden op een zeiljacht. Op deze manier bieden wij je al zeilend ondersteuning in het behalen van jouw persoonlijke of organisatorische doelen. Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf of wil je een eigen bedrijf beginnen? Wij helpen je! Wij begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Maar ook als manager, leidinggevende of ambitieuze medewerker in een bedrijf heb je veel baat bij een coach die je helpt met jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga jij de uitdaging aan?

Persoonlijke coaching: de beste gesprekken vinden plaats in de buitenlucht van Zierikzee, Zeeland

Even een stuk varen met onze zeilboot, terwijl je met een coach werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Gewoon lekker buiten zijn: wij openen en voeren de gesprekken graag op een natuurlijke manier. Uit onze ervaring blijkt namelijk dat actief bezig zijn in de buitenlucht zorgt voor meer openheid, inzicht en diepgang. Dit blijkt ook uit het succes van onze coachingprogramma’s. Voorgaande klanten gaven aan dat ze na onze persoonlijke coaching meer plezier in hun werk ervaren. Ook bij een teamtraining gaven voorgaande klanten aan een zeer positieve impact te hebben ervaren op de samenwerking en vooraf gestelde doelen. Wil jij samen met een enthousiaste coach, vanuit passie en innerlijke kracht, werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor onze effectieve persoonlijke coaching!

Geef jouw wensen door voor een programma op maat

Met een coach werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingen is slechts een voorbeeld van onze mogelijkheden. Heb je zelf al een idee op het gebied van coaching? Weet je aan welke doelen je wilt werken en hoeveel dagen je aan jouw persoonlijke ontwikkeling wilt werken samen met een coach in Zeeland die alles uit je naar boven haalt? Wij maken graag een programma op maat! Geef jouw ideeën door en we creëren samen een onvergetelijk programma. Heb je nog geen idee? Dan informeren wij je graag over de verschillende mogelijkheden! Mail naar info@blueskybehaviour.com of bel naar 06-22521187.