• Coaching 1 op 1

De beste gesprekken vinden plaats in de buitenlucht

Coaching en counseling bestaan er in vele vormen. Persoonlijke coaching en loopbaancoaching hoeven niet altijd in een zaaltje plaats te vinden. Onze ervaring is dat de beste gesprekken in de buitenlucht plaatsvinden. 

Even een stuk met onze zeilboot varen tijdens een coachsessie. Gewoon lekker buiten zijn, lekker bezig zijn, niet constant oogcontact te hebben maar wel goed met elkaar in gesprek te zijn. Je zult merken dat de combinatie van varen en coachen super effectief werkt!

Alles op maat

Zoals bij alle andere programma’s op deze website is dit slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Alles wordt op maat gemaakt. Als je zelf al een duidelijk beeld hebt hoe je met jouw leerdoel aan de slag wilt en hoe je de coaching wilt inrichten, neem dan zeker contact op. We horen graag wat jouw ideeën zijn, dan kunnen we samen een bijzonder programma realiseren. Op het water, op het land, on-the-job of desnoods in een zaaltje J

De training bij Blue Sky Behaviour was een unieke en vooral een waardevolle leerervaring voor mij en voor het gehele team.

Ook benieuwd naar wat BlueSkyBehaviour voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!

Executive Training & Coaching

Adres


Burg. Romeijnstraat 10

4305 AD Ouwerkerk

info@blueskybehaviour.com

06-22521187

Social