Skip to main content

Intensieve teambuilding

Een hele dag zeilen met het team

Als er vanuit eerder gemaakte, of nog lopende analyses knelpunten binnen de samenwerking zijn blootgelegd, is dit het ideale programma om de opgedane kennis in de praktijk te testen. We leggen meteen een brug over de kloof tussen weten en doen (the Knowing-Doing Gap).

Programmavoorbeeld

De dag start met de vaar- en veiligheidsinstructies. Daarna gaan we meteen het water op. Om beter grip te krijgen op het huidige samenwerken zal de rol- en taakverdeling aangehouden worden die op dat moment binnen het team van toepassing is. Tussendoor zullen we gezamenlijk lunchen en evalueren we de ochtend: wat ging goed en wat mag beter? Welke conclusies kunnen hieruit getrokken worden? Tot welke afspraken leidt dit?

Die afspraken nemen we meteen mee het water op. Hét moment om te bewijzen dat het team het onbenutte potentieel ook echt om kan zetten naar groei. De transitie van know-how naar show-how wordt meteen zichtbaar.. Nu hebben alle leden van het team de mogelijkheid om de plek in te nemen van waaruit hij of zij het meest aan het beste teamresultaat kan bijdragen. Het resultaat is een team dat ervaren heeft hoe je de transitie maakt van weten naar doen. Een team dat geleerd heeft elkaar te observeren, om feedback te geven en met een grondige evaluatie de kwaliteit van het samenwerken direct voelbaar te verbeteren

Varen met een high-performing wedstrijdjacht

Wil je varen met het neusje van de zalm als het gaat om zeiljachten? Een high-performing wedstrijdjacht valt dan zeker in de smaak. Ook kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van het BlueSkyBehaviour zeiljacht zelf: de IKIGAI.

Alles is mogelijk!

Alles op maat

Zoals bij alle andere programma’s op deze website is dit slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Alles wordt op maat gemaakt. Als je zelf al een duidelijk beeld hebt hoe je met jouw team aan de slag wilt, met welke specifieke doelen, voor één of zelfs voor meerdere dagen, neem dan zeker contact op. We horen graag wat jouw ideeën zijn, dan kunnen we samen een bijzonder programma realiseren. Op het water of op het land!