Skip to main content
  • Zeilen

    Originele outdoor teambuilding in Zeeland

Outdoor teambuilding door middel van originele activiteiten is pas écht teambuilding. Bij BlueSkyBehaviour bieden wij allerlei unieke outdoor teambuildingbelevenissen. Wij staan dan ook niet voor niets bekend als dé organisatie op het gebied van originele teambuilding in combinatie met zeilen. Met ons netwerk van zeer ervaren consultants, trainers en coaches én onze verschillende prachtige zeiljachten, volg je bij ons hét ultieme outdoor teambuilding programma!

Outdoor teambuilding betekent meer dan alleen zeilen

Uiteraard staat samenwerking centraal wanneer het op zeilen aankomt, maar bij BlueSkyBehaviour is er meer. Wat écht centraal staat tijdens een van onze programma’s is het werken aan persoonlijke en organisatorische doelen. Daarom zijn onze programma’s uitermate geschikt voor iedereen die wilt groeien met zijn bedrijf. Door de adrenaline die vrijkomt tijdens het zeilen en de samenwerking die hierbij vereist is, leer je elkaar beter kennen, werk je aan communicatie, ontdek je elkaars kwaliteiten en leer je om op elkaar te vertrouwen. Dit zijn enkele aspecten waaraan verder gewerkt wordt met als doel jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Tijdens de outdoor teambuilding in Ouwerkerk, Zeeland is het makkelijk om meer diepgang te creëren. Iedereen voelt zich immers vrijer in de buitenlucht. Een uitdagendere teambuildingactiviteit doen, kan niet!

Outdoor teambuilding op maat

Naast de keuze uit verschillende zeilprogramma’s waarbij business coaching centraal staat, bieden wij nog meer originele teambuildingactiviteiten aan die in de buitenlucht plaatsvinden. Wat dacht je van paardencoaching, een low ropes course in het bos of hiking? Uiteraard is het ook mogelijk om zelf input te geven aan originele teambuilding. Heb je ideeën? Geef deze dan aan ons door en wij organiseren originele teambuilding op maat! Mail ons of bel naar 06-22521187. Wij bespreken graag alle mogelijkheden!

Zeer ervaren executive coach

Kies voor een programma op maat

High performance teamcoaching

Neem contact op!

Varen met Team Brunel

Wil je varen met een prachtige zeiljacht? Ga dan aan boord van de zeiljacht van Team Brunel! Wil je liever varen met een sportieve boot zoals de J70 zeiljacht? Ontdek onze verschillende zeiljachten en plan jouw ideale teamtraining!

Teambuilding voor bedrijven op maat

Wij bieden verschillende teambuildingprogramma’s voor bedrijven. Afhankelijk van de doelen van jouw team en de tijd die je wilt besteden op een van onze zeiljachten, bieden wij een teambuildingprogramma op maat. Heb je zelf al ideeën? Geef deze dan gerust door! Mail ons of bel naar 06-22521187 en wij organiseren een succesvol teambuildingprogramma!