Skip to main content

Over BlueSkyBehaviour

BlueSkyBehaviour is een organisatie die zich met passie richt op persoonlijke-, team-, en organisatie ontwikkeling! 

20 jaar
ervaring

Al meer dan 20 jaar ontvouwt BlueSkyBehaviour professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor teams, organisaties en de individuele medewerkers. Wij maken gebruik van een netwerk van zeer ervaren consultants, trainers en coaches en hebben zo alles in huis om de juiste match te maken tussen jouw gewenste doelen en onze kwaliteiten.

Ontmoet
Jeroen Koopen

Het reilen en zeilen van BlueSkyBehaviour ligt in de handen van oprichter en eigenaar Jeroen Koopen. Als ondernemer, levensgenieter, gepassioneerd (zee)zeiler en pragmaticus gelooft Jeroen in het verbinden van mensen. Schakels maken tussen de onderlinge samenwerkingen en schakels creëren tussen talenten, dromen, idealen en ambities.

Ben je benieuwd naar mijn ervaringen

Ben je benieuwd naar mijn werk- en onderneming ervaringen? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina daar vind je een volledig overzicht.

Er-vaar
Het zelf!

Wij doen dit met onophoudelijke passie en zijn ervan overtuigd dat je moet delen om te vermenigvuldigen. Kennis is namelijk nooit iemands eigendom en verbindingen kunnen alleen ontstaan als ervaringen met elkaar gedeeld worden. Wij zijn daarom niet bezig met het ontwikkelen van een ingewikkelde organogram of de beste theorieën om te publiceren, maar met een doelgericht plan in het hier en nu, geheel passend bij jou als individu of bij jouw organisatie.

Stap je mee
aan boord?

Wij zorgen op een confronterende, leerzame maar vooral ook leuke manier voor een passende training of coaching op de plek waar je het meest jezelf bent: in de buitenlucht. Met een flinke dosis humor, positiviteit, vriendelijkheid maar zeker ook met een veeleisende en confronterende blik bieden wij zeilenderwijs ondersteuning in het behalen van jouw persoonlijke of organisatorische doelen.

Het 3i Model

Onze benadering noemen we graag krachtig door eenvoud. Via een model met drie fases, we hebben het ons 3-i model genoemd.

IKIGAI

Wat is jouw IKIGAI? Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan.