Skip to main content
  • Zeilen

    De ultieme teamtraining in Zeeland

Zoek jij een avontuurlijke teamtraining waarbij samenwerken centraal staat? Ga dan mee aan boord van een van onze prachtige zeiljachten! Wij bieden verschillende programma’s waarbij we, naast zeilen, ook dieper ingaan op persoonlijke en organisatorische doelstellingen. Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Volg dan een uitdagende en avontuurlijke teamtraining bij BlueSkyBehaviour!

Welke teamtraining in Zeeland is geschikt voor jouw team?

Wanneer je een teamtraining bij ons gaat volgen, kies je uit verschillende programma’s en zeiljachten. Weet jouw team al welke knelpunten er zijn binnen het bedrijf en willen jullie hieraan werken door een hele dag te zeilen? Dan is de intensieve teambuildingtraining geschikt! Is het niet duidelijk wat er goed en minder goed gaat binnen jouw team en willen jullie een teamontwikkeling ondergaan? Volg dan onze high performance teamtraining! Wanneer effectief en efficiënt werken een doelstelling is, raden wij onze korte en snelle sprints aan. Hierbij worden korte sprints gemaakt met ons sportieve J70 zeiljacht. Een adrenalinekick is gegarandeerd! Tot slot kun je kiezen voor de ultieme teamchallenge. Durft jouw team het aan om het kanaal tot aan Engeland over te steken?

Wij houden het niet alleen bij de teamontwikkeling zelf

Ons doel is om jouw bedrijf succesvoller te maken. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede inventarisatie én aftersales. Een goede voorbereiding leidt immers tot een effectievere training en aftersales zorgt ervoor dat jullie vasthouden én toepassen wat jullie geleerd hebben op de teamontwikkeling in Zeeland. Wil jij binnenkort met jouw team het water op? Mail ons of bel naar 06-22521187. Wij bespreken graag alle mogelijkheden!

Zeer ervaren executive coach

Kies voor een programma op maat

High performance teamcoaching

Neem contact op!

Varen met Team Brunel

Wil je varen met een prachtige zeiljacht? Ga dan aan boord van de zeiljacht van Team Brunel! Wil je liever varen met een sportieve boot zoals de J70 zeiljacht? Ontdek onze verschillende zeiljachten en plan jouw ideale teamtraining!

Teambuilding voor bedrijven op maat

Wij bieden verschillende teambuildingprogramma’s voor bedrijven. Afhankelijk van de doelen van jouw team en de tijd die je wilt besteden op een van onze zeiljachten, bieden wij een teambuildingprogramma op maat. Heb je zelf al ideeën? Geef deze dan gerust door! Mail ons of bel naar 06-22521187 en wij organiseren een succesvol teambuildingprogramma!