• Ikigai

    Een lang, gezond en gelukkig leven

Wat is
jouw IKIGAI?

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een Ikigai, een reden van bestaan. Volgens de schrijvers van de gelijknamige bestseller zweren de bewoners van het Japanse eiland Okinawa erbij. Voor wie het boek of het ingesloten venndiagram nog niet kent, lees het en laat je erdoor inspireren! Bij BlueSkyBehaviour hanteren we het Ikigai model graag en nog meer dan dat, we varen ermee weg. De Grand Soleil 50 BlueSkyBehaviour is namelijk vernoemt naar deze Japanse traditie.

Werk, passie,
missie en roeping

Het toepassen van je ‘Ikigai’ kan pas als je weet wat het voor jou is. Wij kunnen jou of het team daarmee helpen. Het gaat om het laten samensmelten van waar je van houdt, versus wat de wereld nodig heeft, versus waarvoor je betaald kunt/wilt worden, versus waar je goed in bent. Het klinkt misschien niet heel uniek, maar dat hoeft ook niet. Het gaat erom dat het werkt en dat het op een juiste, maar toch verrassende manier wordt toegepast zodat er een significante beweging in de gewenste richting plaatsvindt!

De training bij Blue Sky Behaviour was een unieke en vooral een waardevolle leerervaring voor mij en voor het gehele team.

Ook benieuwd naar wat BlueSkyBehaviour voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!

Executive Training & Coaching

Adres


Burg. Romeijnstraat 10

4305 AD Ouwerkerk

info@blueskybehaviour.com

06-22521187

Social