Skip to main content

Skype Coaching

Coaching op afstand kan zeer effectief zijn. Bespreek jouw coachvraag via Skype en ontvang binnen een uur meteen twee eye-openers waar je direct mee aan de slag kunt.

Twee eye-openers in 1 uur

Coaching kent vele vormen. Iedereen kent wel het 1 op 1 gesprek in een coach-ruimte dat prima kan werken. Maar wist je dat coaching on-line ook prima kan werken. Je bent uitsluitend op elkaar gefocust en stuurt zonder omwegen op het doel af. Het gevolg is dat je al binnen een uur een tweetal eye-openers mag verwachten die je verder helpen. Je kunt ze meteen in de praktijk toepassen

Hoe gaat het in zijn werk?

De coaching begint met een korte kennismaking waarin we snel de belangrijkste vragen aan elkaar stellen die we beantwoord moeten hebben om verder de diepte in te kunnen.  Vervolgens kijken we naar jouw belangrijkste thema dat je wilt behandelen in de coaching. Samen kijken we op een holistische manier naar alle elementen die relevant zijn rondom dit thema. In welke context speelt het zich af? Hoe lang is het thema al aan de orde? Wat heb je er al aan gedaan? Wat niet? Etc.

Na deze inventarisatie kijken we naar de verschillende strategieën die er voor handen zijn waar je nog niet mee hebt geëxperimenteerd. Welke past daarvan het beste bij jou? Hoe zou je die kunnen toepassen? En welk resultaat mag je daarbij verwachten? Heel pragmatisch en daardoor bijzonder effectief! Ook eens proberen? Vraag hier een vrijblijvend oriënterend gesprek op afstand aan.

Varen met de IKIGAI

Wil je toch buiten zijn tijdens het coachen en daarbij de Corona maatregelen volledig in acht nemen? Boek dan nu jouw coachgesprek op de Ikigai. Op deze zeilboot van 15 meter varen we dan met zijn tweeën over de Grevelingen terwijl we ondertussen jouw thema bespreken zonder andere mensen in gevaar te brengen.

Persoonlijke ontwikkeling is altijd mogelijk!

Alles op maat

Zoals bij alle andere programma’s op deze website is dit slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Alles wordt op maat gemaakt. Als je zelf al een duidelijk beeld hebt hoe je met jouw team op het water aan de slag wilt, met welke specifieke doelen, voor één of zelfs voor meerdere dagen, neem dan zeker contact op. We horen graag wat jouw ideeën zijn, dan kunnen we samen een bijzonder programma realiseren.