• Online Team Energizer

Investeren in de onderlinge verbinding

Na vele weken vanuit huis werken lijdt de onderlinge verbondenheid van het team aan erosie. Natuurlijk weten mensen elkaar wel te vinden als dat nodig is. En natuurlijk heb je de structuur van de bestaande teammeetings niet helemaal overboord gegooid. Maar wees eerlijk…het is niet zoals 'normaal'. Tijd om te investeren in verbinding!

Ons assortiment nu in de aanbieding:
halve dag on-line workshop €995,-

De Check-In

Wat is het?

Alle teamleden vertellen volgens een bijzonder proces hoe het met hen gaat en wat ze in het moment bezig houdt.

Waarom?

Om een team dat de echte verbinding met elkaar  wat is kwijt geraakt weer goed met elkaar in contact te laten komen zodat iedereen van elkaar weet hoe hij/zij ‘in de wedstrijd’ zit. Niet alleen zakelijk maar juist ook privé en met name de wisselwerking tussen beide. Het helpt enorm om elkaars gedrag tijdens het reguliere online samenwerken dan beter te begrijpen.

HOT-seat

Wat is het?

Alle teamleden vertellen aan het teamlid dat in de hot-seat zit wat ze van hem/haar vinden.

Waarom?

Om ieder teamlid de gelegenheid te geven meer inzicht te krijgen over hoe hij/zij wordt waargenomen door de rest van het team. Om alle teamleden de kans te geven elkaar, binnen de gekozen scope, feedback te geven zonder dat daar ook maar enige  vorm van tegenspraak of weerstand op terug komt.

Het Evolutiegesprek

Wat is het?

Alle teamleden reflecteren met elkaar op het functioneren van het team of een specifiek project/specifieke gebeurtenis.

Waarom?

Om samen met het team te vertragen, de helicopterview te genereren, en te reflecteren op belangrijke zaken die het verdienen om continu verbeterd te worden. Om de lerende organisatie te faciliteren. Om de input van alle betrokken op een constructieve en transparante wijze in kaart te brengen.

The Gallery

Wat is het?

Alle teamleden reflecteren op elkaar op de grootste plus en het grootste verbeterpunt.

Waarom? 

Om samen met het team te vertragen en te reflecteren op de potentiele 1+1 =3. Om alle awareness te genereren bij alle teamleden over hun belangrijkste kwaliteit en verbeterpunt. Om vast te stellen in welke mate er sprake is van diversiteit in het team. Om onderlinge coaching te stimuleren.

Best Team Yet

Wat is het?

Alle teamleden reflecteren op het beste team waar ze ooit in hebben gezeten en vergelijken dat het met het huidige team.

Waarom

Om samen met het team te vertragen en te reflecteren op de potentiele 1+1 =3. Om als team de ambitie te faciliteren om een memorabel team te worden.

De Hand

Wat is het?

Alle teamleden gebruiken hun hand om de afgelopen periode voor zichzelf, samen met hun teamleden, te evalueren.

Waarom

Om samen met het team te ervaren hoe de afgelopen tijd voor alle teamleden is geweest. Het zorgt voor meer verbinding en onderling begrip. Ook versterkt deze oefening het onderlinge leren.

Moment van de week

Wat is het?

Alle teamleden delen het moment van de week met elkaar en bespreken daarna samen welke ‘waarden’ hier uit te destilleren zijn.

Waarom?

Om samen met het team te ontdekken wat elkaars persoonlijke waardes zijn. Om als team te kijken hoe het stat met de team-cultuur. Om te ontdekken waar wel/niet overlap zit in persoonlijke warden versus teamwaarden en waar hier nog in verbeterd kan worden

Imaginary Dinnerparty

Wat is het?

Alle teamleden delen met elkaar met welke 5 mensen zij graag aan een tafel zouden willen dineren en waarom.

Waarom?

Om samen elkaar beter te leren kennen. Om samen met het team te ontdekken wat elkaars persoonlijke waardes zijn. Om als team te kijken hoe het staat met de team-cultuur. Om te ontdekken waar wel/niet overlap zit in persoonlijke warden versus teamwaarden en waar hier nog in verbeterd kan worden.

Varen met de IKIGAI

Wil je toch liever wachten tot je weer naar buiten kan om aan boord van de IKIGAI te stappen, maar wel nu alvast jullie voorkeurs datum vrijblijvend reserveren? We hebben nog een paar data die te boeken zijn.

Ga nu naar onze speciale website:

teambuildingzeilen.com

Alles op maat

Zoals bij alle andere programma’s op deze website is dit slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Alles wordt op maat gemaakt. Als je zelf al een duidelijk beeld hebt hoe je met jouw team op het water aan de slag wilt, met welke specifieke doelen, voor één of zelfs voor meerdere dagen, neem dan zeker contact op. We horen graag wat jouw ideeën zijn, dan kunnen we samen een bijzonder programma realiseren.

De training bij Blue Sky Behaviour was een unieke en vooral een waardevolle leerervaring voor mij en voor het gehele team.

Ook benieuwd naar wat BlueSkyBehaviour voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!

Executive Training & Coaching

Adres


Burg. Romeijnstraat 10

4305 AD Ouwerkerk

info@blueskybehaviour.com

06-22521187

algemene voorwaarden

Social