Faciliteren

Andere werkvormen

Liever niet zeilen…dan kiezen we een andere werkvorm

Soms is zeilen niet de beste keuze. Het vraagstuk vraagt om een andere werkvorm, een deelnemer kan niet tegen varen of het weer is te slecht. Niet getreurd! Bij BlueSkyBehaviour hebben we 20 jaar ervaring met de meest uiteenlopende werkvormen.

Een greep uit onze andere werkvormen

Paardencoaching

Paarden zijn wonderlijke wezens. Als prooidier bestaan ze al vele malen langer dan wij mensen. Best knap! Dan moeten ze wel iets speciaals hebben; hun intuïtie! Paarden kunnen jouw gedrag spiegelen op gevoelsniveau. En als ze dat doen weet je niet wat je mee maakt. Ze kunnen je laten zien en voelen wat je nog te bieden hebt als manager, als leider..als mens. Wij zetten dit middel al meer dan 10 jaar met veel succes in voor individuele en teamtrainingen.

Low ropes course in bos

Ja er is ook een High ropes course en Ja dat is ook best gaaf. Maar daar gaat het dus niet om. Het gaat er om of de activiteit significant bijdraagt aan het te behalen leerrendement. Bij Low ropes course is dat altijd een volle JA! Hoe kom je van A naar B op een veilige en efficiënte manier? Dat is hier de uitdaging en dat kan maar op 1 manier; samenwerken! Ideaal voor teams die willen ervaren wat de kracht van samenwerken is.

Hiking

Bij hiking gaan we echt op expeditie. We kiezen een doel en dan volgt de weg. Onderweg hebben we met elkaar het echte gesprek en daarnaast doen we allerlei oefeningen die op maat ontworpen zijn om een optimaal leerrendement te halen. Hier draait het niet zozeer om de actie als wel om de beweging en de verdieping, gecombineerd met een flink stuk vertraging…nodig maar vaak vergeten. Vertragen om te versnellen.

Aikido

Deze werkvorm zetten we vaak in bij teams die de kunst van het clashen nog niet onder de knie hebben. Samen met een stuk theoretische onderbouwing en verbale oefening leren de deelnemers hoe ze om kunnen gaan met vormen van agressie, aanval of feedback die ze niet meteen een plek kunnen geven. Kunstmatige harmonie mag dan overgaan in kunstig clashen terwijl de onderlinge relatie alleen maar beter wordt.

Indoor/Outdoor

Ook met ‘zaaltjes’ kunnen wij prima overweg. We hebben wel 100 werkvormen en tools die we gewoon binnen inzetten en waarbij we toch een mooi resultaat boeken. Wat dacht je van onze befaamde ‘galerie’ of onze speciale ‘hot-seat’ methode. Inmiddels door meerdere van onze klanten overgenomen en daar nu wekelijks zo niet dagelijks in gebruik. En ja..als het even kan gaan we dan toch nog wel ff naar buiten…al was het maar voor een wandeling tussen de middag!

Social Responsibility Activities

We hebben ook goede ervaring met activiteiten waarbij we als team aan de slag gaan met een goed doel. Niet alleen maar voor dat goede doel maar ook om er zelf veel van te leren. Zo hebben we bijvoorbeeld een training klantvriendelijk gegeven bij een Thomashuys of een innovatieprogramma gedraaid bij een stichting; why not?! Win-Win!

De training bij Blue Sky Behaviour was een unieke en vooral een waardevolle leerervaring voor mij en voor het gehele team.

Ook benieuwd naar wat BlueSkyBehaviour voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!

Executive Training & Coaching

Adres


Burg. Romeijnstraat 10

4305 AD Ouwerkerk

info@blueskybehaviour.com

06-22521187

Social